Hyppää pääsisältöön
Digital twin

Kutsu: Tervetuloa Älykäs raideliikenne-tilaisuuteen 25.10.2024! Aiheena digitaalinen kaksonen

Fintraffic on aloittanut selvityksen raideliikenteen digitaalisen kaksosen luomiseksi. Pidämme lokakuussa tilaisuuden, jossa käymme läpi seuraavia kokonaisuuksia:

  • Digitaalisen kaksosen perustan selvittäminen: Keskustelemme, miten yhteinen tiedonhallinta voisi tukea raideliikenteen digitalisaatiota sekä mitä sillä tarkoitetaan ja miten se liittyy digitaaliseen kaksoseen.
  • Nykytilan haasteiden tunnistaminen: Käymme läpi tiedonhallinnan haasteita, joihin selvitys perustuu.
  • Käyttötapausten tunnistaminen ja arviointi: Esittelemme, miten käyttötapauksia tunnistetaan ja arvioidaan selvityksen aikana, sekä kuinka näitä käyttötapauksia priorisoidaan.
  • Yhteistyö ja sidosryhmien osallistuminen: Tuomme yhteen keskeisiä toimijoita kartoittamaan yhteistyön mahdollisuuksia tiedonhallinnan yhtenäistämiseksi.
  • Selvityksen aikataulu ja tavoite: Käymme läpi selvityksen tavoitteet ja aikataulun. Selvitys tarjoaa suosituksia yhteisen tiedonhallinnan perustan luomiseksi. Vielä ei siis kehitetä ratkaisuja, vaan kartoitetaan mahdollisuuksia ja vaikuttavuutta.

Tervetuloa mukaan keskustelemaan Älykäs raideliikenne-tilaisuuteen perjantaina 25.10.2024 klo 9:00-10:00

Tilaisuus pidetään TEAMSilla. Pääset osallistumaan tilaisuuteen lataamalla kalenterikutsun osoitteesta (sivun alalaita): Liikenteen dataekosysteemin ajankohtaista | Fintraffic

Lisätietoja: palvelupäällikkö Matias Nurmi

Jaa