Hyppää pääsisältöön

Syyslomalle lähtijä: Tämä palkittu sovellus opastaa reitilläsi uuden ominaisuuden avulla

Suomen paras asiakasteko 2024 -palkinnon voittanut Fintraffic Mobiili tarjoaa nyt syyslomalaisten ja kaikkien liikenteessä matkaavien käyttöön uuden, matkan suunnittelua helpottavan ajoreittitoiminnon. Uuden reittihaun avulla käyttäjät voivat tarkastella oman reitin varrella olevia kelikameroita, tietöitä, ruuhkatilanteita sekä seurata talvikeleillä maanteiden auraustilannetta.  

Sovelluksessa on myös mahdollisuus tallentaa vakioreittejä suosikiksi, jolloin käyttäjä saa automaattisesti ilmoituksia mahdollisista liikennehäiriöistä omalla reitillään. Tämä ominaisuus on erityisen hyödyllinen esimerkiksi työmatkalaisille, mökkimatkaajille tai kuljetusyrittäjille, jotka ajavat usein samoja reittejä. Reititys ja osoitehaku perustuvat Digitransitin rajapintoihin. 

Palauteväylä ja Havainnot-toiminto parantavat turvallisuutta 

Fintraffic Mobiili hyödyntää reaaliaikaista dataa suoraan Fintrafficin liikennekeskuksista, joten sovellus tarjoaa aina ajantasaisen tiedon liikennetilanteesta. Sallimalla sovelluksen push-ilmoitukset käyttäjät saavat liikennetiedotteita sijaintiinsa perustuen myös matkalla ollessaan. 

Lisäksi sovelluksesta löytyy myös palauteosio, jonka kautta käyttäjät voivat ilmoittaa maanteiden korjaustarpeista, kuten päällystevaurioista, vahingoittuneista liikennemerkeistä tai vaikkapa tien auraustarpeesta suoraan tienhoidosta vastaaville tahoille.  

Lisäksi Havainnot-toiminnon avulla käyttäjät voivat ilmoittaa muille tienkäyttäjille liikenteen vaaranpaikoista, kuten eläimistä tiellä tai pysähtyneistä ajoneuvoista. Näin sovelluksen käyttäjät voivat parantaa yhteistä turvallisuutta liikenteessä. Muistathan, että käytät sovellusta vain auton ollessa pysähdyksissä.   

Juna-aikataulut ja junien reaaliaikaiset tiedot myös Fintraffic Mobiilissa 

Tieliikenteen tietojen lisäksi Fintraffic Mobiili tarjoaa kattavat tiedot junamatkustajille. Sovelluksesta löytyvät juna-asemien aikataulut sekä junien reaaliaikaiset tiedot, joiden avulla käyttäjät voivat seurata junien kulkua ja mahdollisia aikataulumuutoksia. Lisäksi junien sijaintia on mahdollista seurata sovelluksen karttanäkymässä.  

Käyttäjät voivat myös halutessaan vastaanottaa ilmoituksia vaikkapa työmatkareittinsä junien häiriöistä tai viivästyksistä. 

Fintraffic Mobiili palkittiin Paras Asiakasteko 2024 -tunnustuksella 

Fintraffic Mobiili on saanut tunnustusta erinomaisesta asiakaskokemuksen kehittämisestä ja asiakastarpeiden huomioimisesta. Asiakaskokemuksen ammattilaisverkosto CXPA Finland myönsi sovellukselle lokakuun alussa Paras Asiakasteko 2024 -palkinnon, joka korostaa sovelluksen käyttäjäystävällisyyttä ja merkittävää roolia liikenteen sujuvuuden parantamisessa. Palkinnon taustalla on Fintrafficin jatkuva sitoutuminen kehittää palveluitaan vastaamaan käyttäjien tarpeita sekä tarjota ajantasaista ja luotettavaa tietoa liikenteen tilanteesta. 

"Palkinto on hieno osoitus siitä, että olemme onnistuneet parantamaan asiakkaidemme arkea. Uusi ajoreittitoiminto on esimerkki siitä, miten kuuntelemme käyttäjiämme ja kehitämme palvelujamme heidän tarpeidensa mukaisesti. Tavoitteemme on jatkossakin tehdä liikkumisesta mahdollisimman sujuvaa ja turvallista", toteaa Fintrafficin Head of Digital Antti Haarala. 

Lataa Fintraffic Mobiili ilmaiseksi 

Fintraffic Mobiili on hyödyllinen apuri kaikille liikkuville suomalaisille. Sovellus perustuu Fintrafficin liikenteenohjauksen reaaliaikaiseen dataan ja sen käyttö on täysin ilmaista. Sovellusta kehitetään jatkuvasti käyttäjäkyselyjen pohjalta. 
 
Fintraffic Mobiili on saatavana iOS ja Android -käyttöjärjestelmille sovelluskaupoista. Lisätietoa sovelluksesta.

Lisätiedot ja haastattelupyynnöt: viestinta(at)fintraffic.fi 

Jaa